Om Jens

Hej

jens

Her kan du læse lidt om hvem jeg er og hvad jeg ellers går og laver.

På det private plan er jeg gift med min kone Gitte og det har vi været i +20 år.
Sammen har vi 4 dejlige børn som spænder fra 9 til 22 år – så vi keder os aldrig og Teenager Taxi er ikke et ubekendt begreb for os.

Mine fritidsinteresser

Siden jeg var 14 år gammel har jeg dyrket kampsport inden for Judo, Ju-jitsu, Jiu-Jitsu, Karate og boksning og har blandt andet været danmarksmester i flere stilarter.

jens-gi

Jeg har været Ju-Jitsu fighting landsholdtræner i flere år og har en elitetræner uddannelse i Team Danmark.

Kampsporten har været med til at forme den jeg er i dag og det betyder, at jeg har en meget målrettet tilgang til f.eks. opgaver og jeg er ikke bange for at stikke næsen frem selv om det kan give smæk.

På fritidsplan bruger jeg endvidere min erfaring fra landsholdet til undervisning af erhvervsfolk og f.eks. sygeplejesker i selvtillidstræning med henblik på at håndterer pludseligt opstående voldlige situationer.

Rådgivning og hjælp til kommende og nye iværksættere udfører jeg på ulønnet basis et par gange om måneden. Iværksætteri er min store lidenskab og kan jeg hjælpe nogen i gang med egen virksomhed, så er jeg altid klar.

Jeg er medlem af Lions Denmark i Kolding afdelingen.

Min anden store lidenskab er motorcykler og jeg har pt. det der kaldes en Yamaha MT-01 streetfighter på 1700 ccm som trykker 150.3 N·m ved 3,750 rpm ?

Vinterbadning er også en del af de dagelige gøremål, og har du lyst, så kan du hoppe i Fjorden hver dag klokken 06.00 ud for Hotel Kolding fjord. Det er dejlig koldt 🙂